Bli franchisetaker
Start ditt eget pizzaeventyr! Bli en del av Peppes Pizza
Det var i 1970 at ekteparet Louis og Anne Jordan startet sitt norske pizzaeventyr da de tok med seg sin pizzakunnskap fra USA og grunnla den første Peppes Pizza på Solli i Oslo. Resten er norsk pizzahistorie!
Peppes Pizza er Norges mest suksessrike pizza restaurantkjede kjent for sin autentisk amerikanske pizza, sjarmerende lokaler, og utallige pizzaopplevelser delt med familie og venner. Vi møter kunden i alle kanaler i Norge: i restaurant, levering hjem, take-out, og i dagligvarehandelen.
I dag omsetter Peppes Pizza for over en milliard kroner i nesten hundre Peppes Pizza restauranter over hele Norge, og vi har et mål om å bli dobbelt så store!
Drømmer DU om å følge i Louis og Annes fotspor og drive din egen virksomhet? Nå leter vi etter engasjerte franchisetakere som vil bli med på vår spennende reise videre.
Hos Peppes Pizza kommer franchisetakere til et dekket bord
Franchisetakere får muligheten til å bygge sin virksomhet på et velprøvd restaurant- og franchisekonsept som har hatt stor suksess i Norge i over 50 år.
Vi er en profesjonell organisasjon med lang erfaring som støtter franchisetakere med identifisering av lokaler, assistanse under utbygging av lokaler, vareinnkjøp, lokal markedsføring, tekniske løsninger, opplæring, veiledning, regnskap, og mer.
Samtidig drar franchisetakere stor nytte av Peppes Pizza sitt kjente merkevare, ikoniske produkter, og nasjonal markedsføring, som vi alltid jobber med å videreutvikle.
Hva leter vi etter i en franchisetaker?
Å eie og drive en suksessrik restaurant er hardt og givende arbeid som krever at du gir 100%.
Franchisetakere hos Peppes Pizza brenner for å levere Norges beste pizzaopplevelser og har alltid kundene i fokus. For å tilby dette så må du ha kjennskap til lokale forhold og markedet, være initiativrik, og være lojal til Peppes Pizza konseptet som kundene kommer for å oppleve.
Du skal ha evne til å lede og motivere ansatte, bygge et sterkt team, og skape et energisk arbeidsmiljø. Samtidig må du ha stor stå-på-vilje og kunne håndtere en hverdag som byr på spennende utfordringer.
Vi støtter deg på ditt eventyr, men det er du som skal styre og tjene på din egen virksomhet og det krever at du har god innsikt i økonomistyring og evne til å sikre lønnsom drift. Vår franchisemodell er basert på at franchisetaker etablerer sin egen Peppes Pizza avdeling for egen regning og risiko. Kostnadene for etablering av en Peppes Pizza enhet vil variere utfra lokalets standard og størrelse. Peppes Pizza har standardisert deler av kjøkkenutstyret, spesielt gjelder dette utstyr til behandling av pizzabunner og ovn. Som franchisetaker må man ha tilgang på kapital for denne etableringen, samt tilgjengelig likviditet til å bære kostnader i oppstarten.
Vi leter også etter eiere som allerede har en restaurant og kunne tenkt seg å utvikle virksomheten videre som en del av Peppes Pizza. Hvordan bli en franchisetaker? For å lære mer eller ta neste steg videre på ditt pizzaeventyr, så ta kontakt med oss!